Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας

Ο επίσημος διαδικτυακός κόμβος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει μία σύγχρονη και άμεση μορφή ενημέρωσης στα εκατομμύρια των επισκεπτών που έρχονται κάθε χρόνο στην Αίγινα για να απολαύσουν τις ομορφιές ενός νησιού που διατηρεί μια σπάνια φυσιογνωμία. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Αίγινας παρακολουθώντας τις εξελίξεις, εκσυγχρονίζει και επεκτείνει διαρκώς τις υπηρεσίες του, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατικών σκαφών, των επιβατών και των ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής. Το ανθρώπινο δυναμικό του Λιμενικού Ταμείου είναι πάντα στη διάθεση σας, ώστε να σας ακούσει και να σας βοηθήσει με τον πιο αποτελεσματικότερο τρόπο. Στις σελίδες του διαδικτυακού μας κόμβου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τον ασφαλή ελλιμενισμό του σκάφους σας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ώστε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και άμεσα.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ

Συνοπτικές πληροφορίες και υπόμνημα για το Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμολόγιο λιμενικών τελών για επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε το ταχύτερο δυνατόν.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ. Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15/10/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30μ.μ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ. Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 05/10/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00μ.μ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ. Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου του έτους 2021 και ώρα 09.00 π.μ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ. Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση την Παρασκευή 20 Αυγούστου του έτους 2021 και ώρα 09.00 π.μ.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΕ
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΕ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ. Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/07/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00μ.μ.
Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση την Τρίτη 20 Ιουλίου του έτους 2021 και ώρα 09.00 π.μ.
ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για πρόσληψη σε υπηρεσίες ή σε νομικά πρόσωπα του Δημοσίου ή σε ΟΤΑ ή σε νομικά πρόσωπα των OTA με ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (άρθρα 37-42 του Ν. 4765/2021)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ)